Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Prime Time International introduceert vijf-pound-dozen met paprika's

Prime Time Internatinal is sinds kort begonnen met het verzenden van
vijf-pound-verpakkingen paprika's naar restaurants en andere voedseldiensten. Prime Time introduceert deze maat om aan de groeiende vraag op de markt te voldoen. "Deze vijf-pound-verpakkingen hebben verschillende voordelen voor sommige klanten. Vaak worden de 25-pounds-verpakking verzonden naar een distributeur, die er weer werk en materialen in steekt om deze doos in vijfpondsdozen te verdelen."



Jeff Taylor, een van de managers van Prime Time: "Wanneer dit gebeurt bij de bron heeft dit vele voordelen. Het bespaart bijvoorbeeld een hoop geld. Momenteel verpakken wij de rode, gele en groene paprika's in de vijfpondsdozen voor onze groeiende lijst van belangrijke klanten."

Prime Time heeft een enthousiast antwoord ontvangen van verschillende klanten, die hem nu wekelijks kopen. Deze speciale doos zal het gehele jaar door te koop zijn bij alle Prime Time verzendlocaties.



Ieder formaat kan speciaal verpakt worden. Voor verdere informatie of voor een proef doos neemt u contact op met de Prime Time verkoop vertegenwoordiger.


Contact:
Mike Aiton
Prime Time
Tel: 760-399-4166
Publicatiedatum: