Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Laatste werkweek Gerty Dijk bij Willem Dijk AGF

Na een dienstverband van meer dan 21 jaar neemt Gerty Dijk wegens pensioengerechtigde leeftijd afscheid van onze firma. Deze week is Gerty voor het laatst werkzaam binnen ons bedrijf met als definitieve "laatste" werkdag, zaterdag 22 augustus a.s. Op woensdagavond 19 augustus a.s. wordt er vanaf 18 uur een feestje georganiseerd bij ons aan de zaak en zullen we gezamenlijk het glas heffen en op feestelijke wijze afscheid nemen.



Gerty is in 1994 in dienst gekomen bij de start van onze groothandel, destijds nog aan de Strootsweg in het pand van Aartsenfruit Twente. Hij was toen verantwoordelijk voor de inkoop van de Hollandse handel. In 1995 zijn we van de Strootsweg verhuisd naar ons huidige pand aan het Wolbert. Van 1995 tot 2013 heeft Gerty de inkoop gedaan van de Hollandse handel. De laatste jaren is Gerty actief geweest als verkoper.
Wij willen Gerty bedanken voor alle bewezen diensten in de afgelopen 21 jaar en wensen Gerty veel gezondheid en een fijne tijd thuis.

gerty@willemdijk.nl
Mob: 06-23975901

Publicatiedatum: