Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
van jan t/m juli 2015

Omzet REO-Veiling 26% gestegen

De REO Veiling noteerde de afgelopen zes maanden een omzet van 93 miljoen euro. Dat is 26% meer dan in dezelfde periode in 2014. Ook de prijszetting was niet slecht. "Toegegeven: de eerste jaarhelft van 2014 was bijzonder slecht en dit jaar hadden we ook geen strenge winter", Dit vertelt directeur Paul Demyttenaere aan Focus WTV. "Noord-Europa was zeker een vragende partij voor wintergroenten. Er was daar een schaarste."

Het is erg warm geweest de afgelopen maanden. "Een goed voorbeeld van een product dat deze zomer goed liep is komkommers. "30 graden doet mensen grijpen naar frisse groenten. Tomaten en sla daarentegen doen het minder."

De droogte heeft wel veel invloed op de productie. "Dit zal voor schaarste zorgen in producten de komende maanden. Een boodschap voor de producenten: zorg goed voor jullie product", besluit Paul.

Klik hier voor het volledige filmpje van Focus WTV


Publicatiedatum: