Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Introductie kalettes op de PMA Foodservice

Voor het tweede jaar op rij zijn Kalettes terug op de PMA Foodservice 2015 beurs. De groente zal worden gepromoot door Classic Salads, Mann Packing and Ocean Mist Farms. De bedrijven staan klaar om het publiek alles over het nieuwe product te vertellen.


Kalettes hebben afgelopen jaar al een groot publiek bereikt met meer dan 100.000.000 weergaven op het internet. Ze worden ook in steeds meer menu's gebruikt in restaurants. Kalettes zullen worden geïntroduceerd op de PMA Foorservice aan een invloedrijk publiek. De groente kan in de volgende stands gevonden worden:

Classic Salads – #36
Mann Packing – #139
Ocean Mist Farms – #120

"We zijn ontzettend enthousiast om de Kalettes aan een groot, professioneel publiek in de voedselsector te kunnen introduceren", zegt Kraig Kuykendall, de verkoopmanager van Tozer Seeds America, het bedrijf dat de Kalettes heeft ontwikkeld. "Ons doel is om die mensen te bereiken die aan de top van de sector de trends kunnen beïnvloeden".

Boerenkool en spruiten
Kalettes zijn ontwikkeld na meer dan 10 jaar onderzoek door Tozer Seeds, een van de grootste familie-kweekbedrijven in het Verenigd Koninkrijk. Kalettes zijn een combinatie van de beste eigenschappen van boerenkool en spruiten: fris, zoet en nootachtig van smaak. Kalettes zijn niet genetisch gemodificeerd, maar ontwikkeld door middel van traditionele kruisbestuiving.

Tozer Seeds heeft de exclusieve rechten om de Kalettes te verkopen. Het bedrijf wil een sterke naam en merk creëren waardoor klanten de groenten gemakkelijk kunnen herkennen. Tozer Seeds zal hiervoor samenwerken met 4Earth Farms, Classic Salads, Mann Packing, Ocean Mist Farms, Southern Specialties en WP Rawl. De zaden zullen ook worden verkocht door Johnny's Selected Seeds aan kleine boeren en mensen die thuis groenten telen.

Voor meer informatie kijk op www.kalettes.com.

Contact:
Paj Ann Herr
Marketing Manager
(763) 951-2005
Publicatiedatum: