Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Job Verschoor en Marcel Klomp, Abalco Service:

"Gespecialiseerd in technisch reinigen van lucht- en koeltechnische installaties"

Abalco houdt zich al jaren bezig met professionele chemische en technische reinigings-, conserverings- en inspectietechnieken en is importeur en exclusief leverancier van diverse reinigingsproducten, reinigingsmaterieel, PBM's en aanverwante producten.



Voedselveiligheid
"De strategie ten aanzien van voedselveiligheid wordt steeds duidelijker (transparanter) en de wettelijke maatregelen evolueren voortdurend. Al geruime tijd wordt de verantwoordelijkheid voor voedselveiligheid (HACCP, BRC, GlobalGAP & IFS) bij het management van levensmiddelenbedrijven neergelegd. Wij kunnen bedrijven een service bieden zodat de omschreven wet- en regelgevingen gewaarborgd worden en de geïnstalleerde installaties optimaal blijven functioneren", vertellen Job Verschoor en Marcel Klomp van Abalco.


Het resultaat van vóór en ná het technisch reinigen en desinfecteren.

Energetisch aspect
Verontreiniging en corrosie hebben grote invloed op de effectiviteit van koel- en warmtetechnische systemen. Corrosie beïnvloedt de warmteoverdracht en verontreiniging vermindert de capaciteit (luchtstroom) van hoofdcomponenten als verdampers en condensors waardoor tevens koel- en warmtetechnische systemen meer energie gaan verbruiken en de capaciteit afneemt.

"Als beheerders of eindgebruikers van koel- en/ of warmtetechnische installaties verzekerd willen zijn van dienstverlening op het gebied van hygiëne, luchtkwaliteit en betrouwbaarheid", zijn ze bij ons aan het juiste adres."

Voor meer informatie:
Abalco Service
Leemansstraat 13
NL - 4251 LD Werkendam
Tel: (+31 183-678664)
Fax: (+31 183-506555)
info@abalco.nl
www.abalco.nl
Publicatiedatum: