Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Project van Cool Fresh International

Kaapstad krijgt honderdste Little Library

Op zaterdag 18 juli werd in Zuid-Afrika Mandela-dag gevierd. Op deze speciale dag werd in een achterstandswijk in Kaapstad de honderdste bibliotheek van het Little Libraries-initiatief geopend. Little Libraries is een project voor onderwijs en leesvaardigheid, waar Cool Fresh International verantwoordelijk voor is.


De honderste Little Library wordt op zijn plaats gezet.

Op de officiĆ«le website www.mandeladay.com werd het volgende statement bekendgemaakt:

"In een wereld waar kennis daadwerkelijk macht is, zijn onderwijs en leesvaardigheid de basale bouwstenen waarmee de poorten van mogelijkheden en succes worden geopend. We hebben allemaal een verantwoordelijkheid als ouders, als verzorgers, als onderwijzers, als leiders en als burgers om in individuen, kinderen en gemeenschappen de motivatie aan te wakkeren om te leren, zodat we hen de kans kunnen geven om hun dromen waar te maken. Laten we leiden door middel van onderwijs."

 
Een briljante deur tot het lezen is geopend ...

"We vieren en applaudisseren de bijzondere moeite die Little Libraries en hun vrijwilligers in de afgelopen 1,5 jaar hebben gedaan. Toen we betrokken raakten in december 2013 wisten we nog niet met welke kracht dit project zou exploderen in het landschap van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Petje af voor Camille Quine en haar supporters in Zuid-Afrika!"


De trotse moeders die de faciliteit onder hun hoede nemen


Little Library Number 100 is een grote gemeenschappelijke bibliotheek in een township, waarmee kansarme kinderen van alle leeftijden toegang hebben tot boeken. Lees meer over dit project via deze link.

Voor meer informatie:
Cool Fresh International BV
Tel:+31 883777 111
Fax:+31 883777 110
E-mail: info@coolfresh.nl
www.coolfresh.nl
Publicatiedatum: