Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Prominent doneert aan Stichting Leergeld Westland

Op Donderdag 2 juli vierde Prominent haar 20-jarig bestaan. Een feestelijk moment voor de telers, medewerkers, klanten en relaties van de trostomatenspecialist. Alle genodigden was gevraagd in plaats van een cadeau een gift te doen aan Stichting Leergeld Westland.


Arne van Aalst, Algemeen directeur Prominent¸ overhandigt de cheque aan Bianca
Persoon van Stichting Leergeld Westland.


"Dat is gelukt en hoe", aldus Bianca Persoon van de Stichting. Stichting Leergeld Westland is opgericht met één doel; kinderen in de leeftijd van 4-18 jaar mogen op school niet laten achterblijven omdat er thuis geen geld is voor een computer. Kinderen mogen niet geïsoleerd raken omdat er geen geld is voor sport en spel. Dit geldt voor alle kinderen ongeacht hun achtergrond, maar wel woonachtig in de gemeente Westland.

Prominent ondersteunt dit doel en heeft daarom als cadeautip een gift aan de Stichting voorgesteld aan alle genodigden die dit doel ook een warm hart toedragen. "Daar is goed gehoor aan gegeven", zegt directeur Arne van Aalst. "Door alle giften, kunnen we aan de Stichting het mooie bedrag van € 9.570 ,- doneren en dat vinden wij fantastisch. Per slot van rekening wens je ieder kind toch een onbezorgde jeugd! Hierbij wil ik dan ook alle gulle gevers ontzettend bedanken voor hun gift".

Leergeld Westland zal het geld gaan besteden aan computers voor kinderen die naar het voortgezet onderwijs gaan om hun huiswerk op te kunnen maken en aan contributies en middelen voor sport. "Met deze donaties kunnen we ontzettend veel kinderen mee laten doen met hun leeftijdsgenootjes, want voor kinderen geldt: Nu meedoen, is straks meetellen", aldus Bianca Persoon.

Kijk voor meer informatie voor Prominent op www.prominent-tomatoes.nl en voor Stichting Leergeld Westland op www2.leergeld.nl/westland/
Publicatiedatum: