Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Mohammed Berhioui, Atlas Food:

"Spaanse bladsinaasappelen en vijgen zijn onze specialiteiten"

Tholen - Atlas Food nam per 1 april haar intrek in de Cash & Carry hal op Fresh Park Venlo met een unit van 480 m2. Voor Mohammed Berhioui is de vestiging in Venlo dan nieuw, de AGF-sector is dat zeker niet. Zo heeft hij samen met zijn broer Brahim al jaren een zaak op de vroegmarkt in Antwerpen. "Met deze nieuwe vestiging richten we ons op de Duitse klanten."



De eerste maanden zijn de handelaar erg goed bevallen. "Nu is het door de zomervakanties en de Ramadan wat kalmer, maar normaal komen hier behoorlijk wat Duitse kopers op Fresh Park Venlo. Wij klagen zeker niet over de klandizie van de eerste tien weken. We verkopen hier het hele pakket en gaan exoten aanbieden, die echt uniek zijn hier op het terrein", belooft de handelaar.

"We verkopen hier het hele pakket. Momenteel zitten we druk in de watermeloenen, maar gedurende het jaar hebben we ook een aantal specialiteiten. Zo zijn we sterk in bladsinaasappelen en vijgen uit Spanje. Verder gaan we van start met koriander, munt en peterselie van 'eigen' Marokkaanse productie. Daarmee kunnen we ons echt onderscheiden. Met name naar munt stijgt de vraag de afgelopen jaren flink."

Voor meer informatie:
Mohammed Berhioui
Atlas Food VOF
Venrayseweg 104 D
5928 RH Venlo
T +31 6 17 210 342
E baharsupermarkt@gmail.com