Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Engels- en Spaanstalige Primeur op Fruit Attraction Madrid

Van 28 t/m 30 oktober vindt voor de 7e maal de Fruit Attraction in Madrid plaats. AGF Primeur presenteert - in navolging op de Duits/Engelstalige editie in Berlijn - tijdens deze beurs een speciale Spaans- en Engelstalige editie, met een selectie van de beste artikelen uit 2014/2015 in een oplage van 2.000 exemplaren. Dit bewaarnummer wordt tijdens de beurs uitgedeeld aan de bezoekers en exposanten. Ook is de beurseditie van Primeur te vinden in de perswand.

Het is nog vroeg en in de vakantieperiode, maar voor je het weet is het zo ver. Ben je exposant en wil je de bezoekers laten weten waar jullie te vinden zijn? Of dit jaar bewust gekozen geen exposant te zijn, maar is de Spaanse markt wel interessant of zelfs belangrijk? Dan is dit een mogelijkheid om je bedrijfsnaam op te laten vallen tijdens de beurs, maar ook om erna nog zichtbaar te zijn. Op dit moment hebben we namelijk nog speciale plaatsen beschikbaar!



Klik hier voor de mediakaart in het Engels en Spaans

Voor meer informatie:
Kelly den Herder
AGF Primeur
Tel: (0166) 698 207
Fax: (0166) 698 219
www.agfprimeur.nl
Publicatiedatum: