Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Multivac komt op FachPack met oplossingen voor de AGF-sector

Op de VakPack 2015 presenteert Multivac innovatieve verpakking-, etikettering- en inspectieoplossingen voor levensmiddelen, lifescience en healthcare-producten en industriegoederen. Met een uitgebreid portfolio biedt de fabrikant van verpakkingsmachines haar klanten aan verscheidene sectoren op maat gesneden oplossingen voor diverse vraagstukken.

Met de thermogeregelde verpakkingsmachine R 105 MF presenteert Multivac een instapmodel voor het vervaardigen van MultiFreshTM Vacuüm-Skin-Verpakingen. Als aanvulling biedt de Multivac daarnaast een uitgebreid Skin-Folieprogramma voor MultiFreshTM doeleinden.

Binnen de Traysealer lijn levert Multivac twee volautomatische verpakkingsmachines voor het verpakken van middelgrote en grote verpakkingen. De compacte T300 kan schalen ten hoogte van 125 millimeter verwerken. Op FachPack presenteert Multivac een machine, die voorzien is van drie banen en een geïntegreerde functie die de producten van drie banen weer terugbrengt naar één baan.

Bij de Vacuüm-Kamermachine presenteert Multivac de Kamermachine C 200 en een Dubbelkamermachine C 450. De Kamerbandmachine B 210 kan dankzij de gemoduleerde opbouw aan de individuele wensen van de klant aangepast worden.

Kijk op de website voor meer informatie.

Bron: www.pressebox.de
Publicatiedatum: