Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vertrouwen in de gastronomie

"Horecaleverancier Elele GmbH: "Altijd service en specialiteiten leveren"

Horecagelegenheden moeten blind op hun leveranciers kunnen vertrouwen. De horeca is immers zeer afhankelijk van de kwaliteit van de leveringen. Ercan Duruöz is manager van Elele GmbH, de groente- en fruit Gastroservice in het verscentrum en weet hoe belangrijk kwaliteit is: "De kwaliteit moet onberispelijk zijn. Tussen de handelaar en de klanten moet een vertrouwensband zijn, anders is er iets mis in de samenwerking."


Links: Ercan Duruöz, bedrijfsleider van Elele GmbH

Naast het vertrouwen is volgens Ercan ook de prijs en het serviceniveau doorslaggevend in de samenwerking. "Gastronomie vereist gezonde producenten. Men moet daarom altijd up-to-date blijven van de laatste ontwikkelingen. We leveren onze klanten immers graag de specialiteiten waar ze om vragen."

Specialiteiten als eetbare bloemen of bijzondere kruiden behoren ook tot het assortiment van de groothandelaar. "Wij proberen onze klanten op elk gewenst moment van de juiste producten te voorzien. Met de juiste voorbereiding zijn alle wensen te vervullen."



Onder de klanten van Eelele GmbH is er steeds meer vraag naar gesneden waren. Daar speelt de groothandelaar dan ook op in: "Gesneden groenten en fruit leveren we vooral aan klanten met een hoge afname. Ongesneden zijn ze echter beter te bewaren. Die producten lenen zich goed voor klanten die de groenten en fruit langer willen bewaren.

Tijdens hoge temperaturen zijn lichte en frisse producten populair. "In de zomer is de salade een veelgevraagd product." zegt Duruoz, "Onze afzet is sowieso seizoensgebonden. Het aspergeseizoen is voorbij en nu komen er steeds meer zwammen als de cantharellen en eekhoorntjesbrood. Om de klanten zo goed mogelijk te bedienen, moet je als handelaar steeds op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen."


Das Team der Elele GmbH

Hoewel de afkomst van producten belangrijk is, hanteert het bedrijf geen expliciet criterium om bepaalde producten buiten te sluiten. "Onze klanten kijken niet echt naar de herkomst maar meer naar de prijs en kwaliteit. Onze klanten vertrouwen erop dat wij ze de beste kwaliteit voor een goede prijs aanbieden." Tenslotte draait het bij de gastroservice om de klanttevredenheid.


Elele GmbH
Obst & Gemüse Gastro Service
Lützowstraße 22, 45141 Essen
T: 0201 / 343228
www.elele-gastro.de
info@elele-gastro.de
Publicatiedatum: