Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe automatische zakaanhanger Manter

Manter International, fabrikant van weeg- en verpakkingsmachines voor de groente- en fruitindustrie, brengt een nieuw model automatische zakaanhanger, de MBP 2 (Manter Bag Placer) op de markt. Dit nieuwe model kan, in combinatie met de nieuwe SAB 2 HS ( Hoge snelheid ), tot 20 zakken per minuut van 25kg verwerken. Opvallend punt is de optie om, naast het automatisch aanhangen, op eenvoudige wijze over te schakelen naar het handmatig verwerken van zakken. Gezien de beperkte beschikbaarheid van zakken op de wereldwijde markt geen overbodige luxe.



Diverse sensoren en servo drives garanderen de exacte positiebepaling van de zakken door de machine. Middels een unieke ontwikkeling, waarvoor een patent is aangevraagd, wordt de zak getransporteerd en geopend. Zuignappen worden slechts op enkele plekken gebruikt en het luchtverbruik is in zijn geheel afgenomen.

De Manter MBP 2 is geschikt voor diverse soorten zakken waaronder jute zakken. De zakken moeten voorzien zijn van plastic strip en gaten en kunnen tot 50 kg verwerkt worden. De eerste machines staan in het veld en de volgende series zijn in productie. Naast deze nieuwe MBP 2 blijft de eerste generatie MBP nog steeds beschikbaar voor klanten die een dergelijke hoge capaciteit niet nodig hebben.

Meer informatie:
Manter International
T: + 31 591 626300
E: sales@manter.com
www.manter.com of de Facebook pagina
Publicatiedatum: