Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
16 juli, 16.30-19.00 uur Café Cultura Rotterdam

Seminar Expoalimentaria-Peru Experience

De Trade Commission of Peru organiseert op 16 juli a.s. een seminar in Rotterdam over de Expoalimentaria en handelsmogelijkheden in Peru. Nederlandse bedrijven in de AGF-sector zijn van harte uitgenodigd voor deze Peru Experience met Peruviaanse hapjes en drankjes.

Het seminar "Expoalimentaria-Peru Experience" zal plaatsvinden op 16 juli a.s. van 16:30 -19:00 in Café Cultura, in Rotterdam. Dit als voorbereiding op de internationale voedingsbeurs in Lima, Peru, die zal worden gehouden van 26 tot en met 28 augustus 2015. Op het seminar zullen verschillende presentaties worden gegeven. Behalve over de Expoalimentaria en de economische ontwikkelingen in Peru, zal ook de persoonlijke ervaring van een Nederlandse importeur met de Expoalimentaria aan bod komen en het programma van het CBI met Peruviaanse bedrijven.

Tot slot zal er ruim de gelegenheid zijn voor netwerken en het nuttigen van heerlijke Peruviaanse hapjes en drankjes. Nederlandse bedrijven in de AGF-sector zijn van harte uitgenodigd voor dit seminar. Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met angelica.kroon@perutrade.nl.

 
Publicatiedatum: