Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Focus op Galia-segment tijdens Seminis meloendagen in Torre Pacheco

Vorige week en deze week organiseert Seminis "Personalised" meloendagen om de belangrijkste Europese handelaren en belangrijkste retailers van Noord-Europa het huidige assortiment en de toekomstige assortiment van de segmenten Galia, Cantaloupe en een aantal innovaties te laten zien. De bezoekers waren enthousiast over de nieuwste introductie in Galia en de aankomende rassen in dit segment met nieuwe eigenschappen.


Miguel Sanches met de belangrijkste Galia variety Edecos en Nico van Vliet met de belangrijkste variƫteit SV5133MG

Zij waarderen de opzet dat we hen de smaak-, geur-, en houdbaarheidsinformatie over de nieuwste rassen tonen in vergelijking met de huidige portfolio en de belangrijkste vergelijkingsrassen. Daarnaast werd er een veelbelovende Galia getoond met nieuwe resistentie waarbij smaak, aroma's gehandhaafd blijven op huidige hoge niveau.

Er was speciale aandacht voor SV5133MG, een Cyroline Galia ras met een perfecte voor het middellange en late segment. Gemiddelde productspecificaties zijn:
  • Sortering: 1 kg / fruit
  • Smaak: 14,3 Brix
  • Vorm: Rond
  • Kleur: Geel
  • Inwendige kleur: Groen wit
  • Stevigheid: 3,36 kg / cm2

Het was ook goed te zien dat de marktleiders in het segment Galia, Edecos, Medallon en SV3218MG goed presteren in de regio Murcia. Dit werd ook erkend door de bezoekers.

Geinteresseerden om de Seminis open dagen deze week te bezoeken deze of als monsters van Seminis-variƫteiten te ontvangen, kunnen contact opnemen met Miguel Sanchez (+34935762227), Nico van Vliet (+31623034317) of Sharon Macgregor (+447974412133)


Publicatiedatum: