Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leo de Kock & Zn verloot reis naar Malta

Afgelopen donderdag, 2 juli, heeft een blije winnaar bij Dirk van den Broek in Hilversum zijn gewonnen reis naar Malta in ontvangst genomen. Deze winactie was een initiatief van het MTA (Malta Tourism Authority) in samenwerking met aardappelverpakker Leo de Kock & Zn bv.



Op Malta worden door kleine familiebedrijfjes nog op ambachtelijke wijze aardappelen geteeld. De unieke rode kleigrond zorgt voor een stevige en smaakvolle aardappel. In het voorjaar worden ze gerooid en om te zorgen dat deze vroege aardappel niet beschadigt, doen ze dit nog met de hand.



Vervolgens worden de aardappelen door Leo de Kock verpakt en liggen ze gedurende enkele maanden in de winkels. Veel mensen wachten op deze heerlijke nieuwe oogst van Malta aardappelen. Gedurende enkele weken konden consumenten na het kopen van een zak Malta-aardappelen meedoen aan een winactie.



En dat met een mooi resultaat! Na honderden inzendingen zijn er drie mensen blij gemaakt met een zesdaagse reis naar Malta. Gisteren nam winnaar Hennie van Sambeek uit handen van Mariska Werring (marketing manager bij Leo de Kock) en Rob van der Weele (manager AGF bij Detailresult Groep) haar prijs in ontvangst.

Meer informatie:
Leo de Kock & Zn
Anke Poortman
E: anke@leodekock.nl
Publicatiedatum: