Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Groei in platte perziken en nectarines

Spaans steenfruitseizoen in volle gang

Er zijn al een tijdje Spaanse perziken en nectarines op de markt en de verwachtingen voor het seizoen liggen hoog. "Alle factoren voor een goed seizoen zijn aanwezig, " vertelt Laurance Maillard van Regal'in Europa. "We verwachten zo'n 20% hogere productie van platte perziken en nectarines. "Suikergehalte, maatvoering en uiterlijk zijn goed en ook is er een grotere vraag dan vorig seizoen. Door de toenemende vraag heeft Regal'in Europa de verkoop van haar merk uitgebreid naar retailers in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, Polen, Maleisië en Singapore.



Extra verkoopkantoren
"Om in te kunnen spelen op de stijgende vraag, hebben we in Spanje en Frankrijk extra verkoopkantoren geopend," vervolgt Maillard. "We verwachten dit jaar ook grotere volumes dan tijdens de vorige drie seizoenen." Het fruitaanbod is ook gevarieerder geworden, nu in Frankrijk ook de ronde Regal'in perziken en nectarines verkrijgbaar zijn.



"Ondanks de Russische boycot hadden we vorig jaar ook een goed seizoen," aldus Maillard. "Onze telersprijzen waren hoger dan die van ander steenfruit, waardoor we interessanter waren voor telers en verkopers. De goede omzet zorgde voor een grotere vraag vanuit de retail." Het merk doet het goed en om die reden wil Regal'in Europa haar fruitaanbod vergroten. Momenteel levert Regal'in Europa witte en gele perziken en nectarines (rond en plat) met een lichtzoete smaak en hoog suikergehalte. Het fruit heeft een prettige smaak, ziet er aantrekkelijk uit en heeft een goede houdbaarheid. Regal'in wil haar naam ook verbinden aan kersen, abrikozen, appelen, pruimen, rode nectarines en perziken.

"Onze klanten letten niet op de naam van de variëteit. Ze zijn eerder geïnteresseerd in de smaak," vervolgt Maillard. "We weten zeker dat ons fruitaanbod de klant niet teleur zal stellen."

voor meer informatie:
Laurence Maillard
Regal'in Europe
contact@regal-in.com
Publicatiedatum: