Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
ready to eat kiwi's krijgen vervolg met mandarijnen en kinderbananen

FruitFactor introduceert merk FruitRangers voor kinderen

Vanaf week 23 ligt er een nieuw merk in de schappen. In samenwerking met de in Ridderkerk gevestigde importeur Fruitfactor is het merk FruitRangers ontwikkeld. De marketing is gericht op kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 9 jaar, met een speciale focus op educatie en avontuur. Het motto: fruit eten is behalve lekker en gezond ook nog stoer.



Alle producten onder het merk zijn jaarrond en eetrijp beschikbaar. Dit zijn per direct ready-to-eat kiwi's, gevolgd door pitloze gemakkelijk te pellen mandarijnen vanaf het najaar 2015, waarvan alleen de lekkerste variƫteiten worden gepakt onder het FruitRangers label. Ook handzame, smakelijke kinderbananen vallen onder het merk. Naast het FruitRangers-label zijn deze bananen vanaf medio 2016 ook voorzien van het Fairtrade-keurmerk.



Verpakking
De eetrijpe kiwi's zijn verpakt in punnets van 500 gram; in 40x60 dozen van 16x500gr. Het is mogelijk om 8x500 gram te pakken. De mandarijnen zullen verpakt worden in 10 punnets van elk 750 gram in een 40x60 doos. De bananen zullen per trossen van 7 stuks binnen komen. De verpakking voor de bananen moet nog ontwikkeld worden. Alle verpakkingen zijn recyclebaar en/of afkomstig uit de recycling.



Concept story
FruitRangers Jack en Lizzy gaan op avontuur. In hun FruitVan reizen ze naar tropische oorden op zoek naar het gezondste en lekkerste fruit ter wereld. Dat is niet altijd even eenvoudig. Want waar vind je nu eigenlijk de lekkerste kiwi's, mandarijnen en bananen? Tijdens hun ontdekkingsreis komen Jack en Lizzy voor verschillende uitdagingen te staan en leren ze als echte FruitRangers alles over deze fruitsoorten. Waar groeit het, welke vitaminen bevat het, hoe wordt het verbouwd en geoogst? En wat doen die vitaminen/vezels/mineralen allemaal voor jouw welzijn.

Schoolpleinvaluta
Er zullen regelmatig items worden bijgevoegd aan de verpakking met een hoge verzamel waarde, de zogenaamde 'schoolplein-valuta'. Items, in welke vorm ook, die de kinderen graag verzamelen/ruilen. Fruit eten wordt zo stoer en je leert nog wat over de herkomst!

Website
Op de FruitRangers website - www.fruitrangers.nl - kun je alles lezen over de avonturen van Jack & Lizzy. Je leest wat ze leren, je leert over de verschillende continenten en seizoenen en je ontdekt waarom fruit zo goed voor je is.

Voor meer informatie:
Fruitfactor B.V.
Sjaak Oosthoek/Piet van der Wal
Tel: 0180-783900
info@fruitrangers.nl
 
Publicatiedatum: