Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Steenks Service: al 30 jaar nieuwe en gebruikte tuinbouwmachines

Steenks Service levert al meer dan 30 jaar een assortiment nieuwe en gebruikte tuinbouwmachines en machines voor de industrie. Of het nu gaat om volledige geconditioneerde of nieuwe elektrotrekkers, elektrobuisrailwagens, reinigingsmachines, aanhangwagens, omsnoeringsmachines, touwautomaten, hakenwikkelaars, pijpentakels, bladzuigers, slangenhaspels, spuitpompen/masten of accu opladers. Steenks Service heeft een groot assortiment en is merkonafhankelijk.

Zowel nieuwe als gebruikte machines moeten aan hoge eisen voldoen, voordat ze aan het assortiment worden toegevoegd. Bovendien worden niet alleen de nieuwe, maar ook de gebruikte machines standaard inclusief garantie verkocht en werkklaar afgeleverd. "Zijn bedrijven toe aan modernere machines? Wil men overstappen naar een andere teelt? Hebben ze te maken met een bedrijfsbeƫindiging of willen ze om een andere reden gebruikte machines en (overtollige) tuinbouwmaterialen verkopen, dan komen wij komen graag langs om het aanbod te bekijken en om hier samen de waarde te bepalen", vertelt Sander Zuidgeest.

"Er zijn situaties in te denken, waarbij de voorkeur uitgaat naar huren in plaats van kopen. Zo kunt je bijvoorbeeld denken aan tijdelijke projecten en aangenomen werk door installateurs, maar ook wanneer een grotere investering op dat moment niet wenselijk is. Om die reden verhuren en leasen wij tegen vaste prijzen zowel nieuwe als gebruikte buisrailwagens, elektro trekkers, omsnoeringsmachines en schrob-/zuigmachines. Hierdoor houdt de eigenaar altijd controle over de investering en heeft men geen kosten en zorgen aan het onderhoud en het keuren van de machines", vervolgt Sander. "Bij de verhuur leveren wij alle machines compleet voor gebruik af. De elektro trekkers worden geleverd met een gewenste (passende) trekhaak. Bij het huren van reinigingsmachines, worden de machines geleverd met de gewenste borstel en inclusief reinigingsmiddelen. Onze buisrailwagens worden na terugkomt van de huur altijd volledig schoongemaakt en ontsmet, zodat klanten kunnen vertrouwen op het schoon aanleveren van ons huurmaterieel."

100% garantie
Bij het huren van nieuwe of gebruikte machines, loopt de eigenaar geen enkel risico. Alle machines worden afgeleverd met 100% garantie op het gebruik tijdens de huurperiode. Ze worden voor levering van A tot Z gecontroleerd, zodat niks aan het toeval wordt overlaten. De machines zijn volledig betrouwbaar en kunnen geheel naar uw wens en behoefte worden ingezet. Huurovereenkomsten kunnen bij Steenks Service voor zowel korte als lange periodes worden afgesloten. Zo behoren lease overeenkomsten voor grote projecten eveneens tot de mogelijkheden."

"Steenks Service is niet alleen groot geworden door het specialistische aanbod van professionele machines, maar ook door het leveren van een hoogwaardige service, niet alleen voor Nederland, maar ook wereldwijd", zegt Sander. "Daarnaast beschikken wij over een eigen onderdelenmagazijn, waardoor wij zeer snel wereldwijd kunnen leveren. Wij houden alles in eigen hand, wat resulteert in snelle (wereldwijde) leveringen, reparaties, onderhoudsbeurten, advies, trainingen en de mogelijkheid tot elk gewenst maatwerk. Bovendien zijn onze diensten niet locatie gebonden. Alle werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd bij ons, bij de klant op locatie in Nederland of waar dan ook ter wereld. Reparatie- en onderhoudswerkzaamheden kunnen zowel bij ons in de werkplaats als bij de klant op locatie worden uitgevoerd. Het grote voordeel van onderhoud op locatie, is dat hij weer snel met de machine aan het werk kunt."

Eigen monteurs trainen
"Onderhoudswerkzaamheden kunnen over heel de wereld worden uitgevoerd. Onze machines worden aan een groot aantal landen geleverd en daar hoort ook onze service bij. Om praktische redenen hebben sommige klanten eigen servicemonteurs in dienst. Deze servicemonteurs kunnen alle standaard onderhoudswerkzaamheden en kleinere reparaties zelf uitvoeren. Al onze machines worden bij aankoop standaard afgeleverd met een handleiding en een onderdelenboek. Daarnaast biedt Steenks Service de mogelijkheid om training en uitleg op locatie te geven of bij Steenks Service zelf. Wij trainen uw monteurs, zodat zij precies weten wanneer en hoe ze snel en eenvoudig kunnen handelen."

Onderdelen
Steenks Service beschikt over een groot magazijn met (reserve) onderdelen voor tuinbouwmachines en industriƫle machines. "Als specialist in deze machines kunnen wij u niet alleen goed helpen en adviseren bij het vinden van het juiste onderdeel, maar kunnen wij bovendien bijna alles uit voorraad leveren. Door een samenwerking met UPS, kunnen wij alle onderdelen snel op locatie worden afleveren. Dit geldt niet alleen voor nationale, maar ook voor internationale zendingen. Zodra de bestelling door UPS is opgehaald, ontvangen klanten van ons een e-mail. Hierin staat de tijd van ophalen vermeld, evenals een track & trace code. Hierdoor kunt u 24/7 uw pakket volgen en weet u precies wanneer u uw onderdelen kunt verwachten."

Voor meer informatie:
Steenks Service B.V.
Jan van de Laarweg 1
2678 LH De Lier
Tel: 0031-174-510266
Fax: 0031-174-518326
info@steenks-service.nl
www.steenks-service.nl
Publicatiedatum: