Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rijk Zwaan Zuid-Afrika start verkoopactiviteiten

Vandaag heeft Rijk Zwaan Zuid-Afrika de verkoopactiviteiten overgenomen van de voormalige Rijk Zwaan-distributeurs Javelin Seeds en Filmflex Plastics. Door de oprichting van dit nieuwe dochterbedrijf verwacht Rijk Zwaan nog beter te kunnen inspelen op de Zuid-Afrikaanse groentensector.
 
In de afgelopen maanden zijn de laatste voorbereidingen voor de oprichting van Rijk Zwaan Zuid-Afrika met succes afgerond. Het management team bestaat uit Jannie Fourie – afkomstig van Javelin Seeds – voor commerciële zaken en Helena Minnie die verantwoordelijk is voor financiële zaken. De verkoopmedewerkers die van Javelin Seeds zijn overgekomen nemen hun waardevolle achtergrond mee en een aantal nieuw aangenomen medewerkers maken het team compleet. Rijk Zwaan Zuid-Afrika is gevestigd in het voormalige kantoor van Javelin Seeds in Johannesburg.



Ervaren en gemotiveerd
"We hebben een zeer ervaren en gemotiveerde groep collega's, met teeltadviseurs voor alle belangrijke teeltregio's en een goede capaciteit voor productontwikkeling", aldus Jannie Fourie. "We kijken er naar uit om onze lokale kennis te combineren met het internationale netwerk en de stabiele basis en structuur van Rijk Zwaan. Door nieuwe producten te ontwikkelen en door kennis te delen over zowel teelt als afzet is het onze ambitie om de Zuid-Afrikaanse tuinbouw naar een hoger niveau te brengen."

Persoonlijke aanpak
Familiebedrijf Rijk Zwaan staat wereldwijd bekend om zijn hoge serviceniveau en persoonlijke aanpak. Het veredelingsbedrijf is via distributeurs al 20 jaar actief in Zuid-Afrika en is er uitgegroeid tot marktleider in komkommer en bladgewassen. Het bedrijf heeft ook een sterke positie in een aantal andere gewassen, waaronder paprika, tomaat en meloen. De verwachting is dat de oprichting van Rijk Zwaan Zuid-Afrika een positieve impuls zal geven aan het assortiment dat telers in Zuid-Afrika geboden kan worden.
 
 
Publicatiedatum: