Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe verpakkingen voor versproducten Spar

Spar verbetert de de informatievoorziening van haar producten met een verpakking, die verwijst naar de oorsprong en nabijheid van de inhoud.



Het logo van Spar blijft aanwezig, zodat het duidelijk is dat het om de eigen versproducten gaat. De kwaliteit blijft gegarandeerd en wordt waar mogelijk verbeterd, dankzij de goede opvolging en controles die worden uitgevoerd. Zo zijn er voor de soepen verbeterde recepturen ontwikkeld. Bovendien worden de soepen gemaakt door een Belgische producent. Ook wordt er voor de meest duurzame alternatieven gekozen. Zo zullen de maatjes bijvoorbeeld 'mSc gecertificeerd' zijn. En de gerookte zalm heeft door de traditionele rookmethode een lichtzoute smaak.

De producten behouden de focus op kwaliteit en authenticiteit, maar hier blijft het niet bij! Binnenkort zullen ook de mosselen, verse vis, bereide maaltijden en voorverpakte groenten met het nieuw imago in de winkel terug te vinden zijn.

Meer informatie:
Colruyt
Jan Derom
T: 02/360 10 40
Publicatiedatum: