Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
nieuw initiatief waar fun en gezond snoepen centraal staan

Hermans Suikermais introduceert Milo's Speelweide



"Kinderen aan de suikermais". Dat was de kop van het artikel in Dagblad de Limburger op 7 februari 2015. Hierin gaf Giel Hermans, directeur van Hermans Suikermais B.V., aan dat hij spelenderwijs met kinderen aan de slag wilde gaan om een gezondere leefstijl te creƫren. Na enkele maanden bezig te zijn geweest met de ontwikkeling van een passend concept, heeft vorige week vrijdag, 26 juni 2015, de lancering van het concept plaats gevonden onder de naam "Milo's Speelweide".



Op deze dag kwamen 4 groepen (ca. 120 leerlingen) van Basisschool de Merwijck uit Kessel op bezoek bij Milo's Speelweide. De kinderen hebben kennis gemaakt met mascotte Milo en samen hebben ze een unieke work-out beleefd.



Activiteiten als een stormbaan, opblaasbaar voetbalveld en groot memory spel ontbraken niet in Milo's speelweide. Daarnaast hebben de kinderen op een educatieve manier kennis gemaakt met suikermais en natuurlijk kon er volop gesnoept worden van suikermais.



Kortom, de kinderen hebben een geweldige dag beleefd. Dit concept is ontstaan uit een onderzoek naar innovatie binnen de agrosector in het kader van het provinciaal subsidietraject "Limburgse land- en tuinbouw loont" (LLTL).


Publicatiedatum: