Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zeders investering in Capespan goedgekeurd

Het Zuid-Afrikaanse, beursgenoteerde investeringsbedrijf Zeder heeft toestemming gekregen om een minderheidsaandeel van €46 miljoen te kopen in Capespan. Capespan is de grootste groenten- en fruit exporteur van Zuid-Afrika. Zeder wil alle 25% procent overgebleven aandelen van Capespan opkopen, inclusief de aandelen die nu nog in handen zijn van het management.

Het aanbod zou gaan over 85 Zeder aandelen voor elke 100 Capespan aandelen. Norman Celliers, de zaakvoerder van Zeder, gaf aan tijdens een conferentie in Stellenbosch dat de waarde van Zeders aandelen is gestegen sinds het aanbod gepubliceerd is. "Dat ons aanbod is geaccepteerd, laat zien dat het niet alleen een goed aanbod was, maar ook dat onze bedrijfsstrategie wordt ondersteund", zegt Celliers: "onze relatie met de aandeelhouders van Capespan is ontzettend positief. Wij zullen ons nu richten op de toekomst van Capespan".

Publicatiedatum: