Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Allereerste Westlandse druiven vandaag gearriveerd bij Postuma AGF

Het is elk jaar weer bijzonder als de eerste Hollandse druiven geleverd worden. Vanochtend had Postuma AGF de grote eer om de állereerste kistjes Westlandse Druiven van het Frankenthaler ras in ontvangst te nemen. De druiven werden afgeleverd door een oude bekende in de branche, namelijk Leo Bravenboer. Leo weet als geen ander de weg in het Westland voor wat de Hollandse druiven betreft.



De Westlandse Druif is een waar begrip binnen de AGF branche. Sinds november 2003 is het zelfs officieel een beschermd product binnen de Europese Unie. Alleen in het Westland geteelde druiven mogen die naam dragen. Al van vroeger uit wordt Westland met haar duizenden kassen een waar druivenland genoemd. De druiven worden geteeld in glazen kassen waarin de telers de druiventrossen 'krenten' (het uitdunnen van de korrels). Hierdoor ontstaat een prachtige volle tros met grote korrels. De Westlandse Druif staat alom bekend als een erg smaakvol, gezond en duurzaam product.

Vanaf vandaag zijn de druiven bij Postuma beschikbaar. Voor meer informatie over de Westlandse Druif kunt u contact opnemen met het verkoopteam van Postuma AGF via 038 337 00 99.

Publicatiedatum: