Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Introductieaanbod via Tacler Services

Kennismaking met HDG the fruitconsultants: 1 kwaliteitsinspectie of expertise gratis

HDG the fruit consultants, voorheen Harmsen & de Groot, biedt nu via Tacler Services een uniek aanbod. "Het team van HDG wil je graag kennis laten maken met onze werkwijze en rapportage. HDG is wereldwijd dienstverlener voor de AGF-sector en voor verzekeraars. Niet alleen op het gebied van kwaliteitsinspectie maar ook op het gebied van expertise als NIVRE registerexperts," aldus Otto de Groot.
"Om je de gelegenheid te geven jezelf te overtuigen van de voordelen van een onafhankelijke specialist, hebben samenwerkingspartners HDG the fruit consultants en Tacler Services een vrijblijvend kennismakingsaanbod opgesteld: de eerste inspectie of expertise gratis. Bevalt het goed en wil je HDG vaker inschakelen? Dan praten we verder om de HDG dienstverlening op jouw specifieke wensen af te stemmen," vervolgt De Groot.



"HDG the fruit consultants werkt met 'QC4U', het in eigen beheer ontwikkelde kwaliteitsinspectie platform. Deze oplossing biedt de mogelijkheid om inspecties en rapportages toe te spitsen op de wensen van de klant. De waarnemingen per partij worden met behulp van de tablet vastgelegd en vervolgens geanalyseerd. HDG the fruit consultants bouwde haar expertise de afgelopen 34 jaar op. Het bedrijf ontwikkelde zich tot marktleider in Nederland en onderscheidt zich door objectieve en consistente rapportage," meent samenwerkingspartner Van der Wiel.
Kennismaken? Neem dan contact op met HDG voor een gratis eerste inspectie of expertise. Klik deze link, of bel 010 244 1414.
 
HDG en Tacler Services zijn vanaf 1 mei een samenwerking aangegaan in het aanbieden van gespecialiseerde diensten voor AGF bedrijven. Dit aanbod is toegesneden op het tacler handelsnetwerk en voor de relaties van André van der Wiel, oprichter van Tacler Services.

Voor meer informatie:
André van der Wiel
06 199 35 231
Skype: tacler_info
Publicatiedatum: