Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gourmet oogst verse knoflook van eigen teelt

Op dit moment wordt de eerste Hollandse verse knoflook door Gourmet geoogst. "De verse knoflook is stevig van structuur, goed van formaat en mooi van kleur. Kortom, als teler zijn wij zeer tevreden over de kwaliteit van deze knoflook van eigen teelt", vertelt Bas Poeltuyn. De Hollandse knoflook is verkrijgbaar in iedere gewenste verpakking, waaronder 2 en 5 kg.



"Terwijl het blad en de steel nog groen zijn en de plant bezig is om tenen te maken, is de oogst gereed. De bollen worden met loof en al uit de zanderige grond getrokken, ontdaan van het grove groen en daarna met de grootste zorg schoongemaakt en verpakt. Dankzij de groeioliƫn van de plant is de smaak van verse knoflook milder en zachter en heeft men daarna minder last van mondgeur. Een ander groot voordeel is dat deze culinaire smaakmaker in zijn geheel bruikbaar is, zowel de witte bol als de groene steel."



Voor meer informatie
Gourmet BV
Tel: (0228) 517386
sales@gourmet.nl
www.gourmet.nl


Publicatiedatum: