Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Domex presenteert nieuwe kersenverpakkingslijn

Domex Superfresh Growers, een marktleider op het gebied van het telen en exporteren van verse appelen, peren, kersen en abrikozen heeft zijn nieuwe kersenverpakkingslijn gepresenteerd.

Het afgelopen jaar heeft Domex Superfresh Growers gewerkt aan de implementatie van twee geavanceerde kersenverpakkingslijnen in de buurt van hun boomgaarden in het oosten van Washington. Nu deze in gebruik is, ziet het bedrijf verbeteringen in kwaliteit, nauwkeurigheid tijdens het verpakken en de snelheid waarmee vermarkt wordt.

 

"We zijn niet alleen in staat om verpakking van hogere kwaliteit op de markt te brengen, maar we doen dit nu ook sneller en meer efficiënt dan voorheen. Onze retailpartners kunnen rekenen op verbeterde prestaties op winkelniveau en een betere eetervaring voor consumenten," aldus Howard Nager, onderdirecteur van Domex Superfresh Growers.

De nieuwe lijnen kunnen meer dan veertig ton verse Northwest-kersen per uur schoonmaken, sorteren, omvang meten en verpakken. Ze maken gebruik van geavanceerde imaging en infrarood-technologie om op meer accurate wijze kersen te verdelen op grootte en kwaliteitskenmerken. Nieuw vervaardigde hydro-delivery-netwerken gaat het beurs worden van de kersen tegen.

In de volgende video kunnen de nieuwe kersenlijnen in actie worden gezien:

Domex Superfresh Growers, een van de Kershaw-bedrijven, is een teler en leverancier van zowel conventionele als biologisch geteelde appelen, peren, kersen en abrikozen uit het noordwesten van de Stille Oceaan. De Kershawbedrijven zijn uitgegroeid tot een verticaal geïntegreerde organisatie, die onder andere teelt, opslag, verkoop marketing en logistiek omvat.

Meer informatie:
Howard Nager
Publicatiedatum: