Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AH en bol.com starten same day delivery

Bol.com is dinsdag gestart met een nieuwe bezorgoptie: wat je 's ochtends bestelt, ligt 's middags bij een Albert Heijn in de buurt.



Als je voor 12.00 uur bestelt bij Bol.com, kun je veel producten voortaan uiterlijk 5 uur 's middags al ophalen bij een afhaalpunt in een AH-supermarkt. Dat belooft Bol.com met de nieuwe dienst Vandaag Afhalen, die dinsdag van start ging. Je krijgt een bericht als je pakketje bij de supermarkt is aangekomen. Vandaag Afhalen kost tot september 1,99 euro per bestelling. Maar daarna gaat het 4,99 euro per bestelling kosten. Volgens Bol.com is het handig dat je het doen van boodschappen en het ophalen van een internetbestelling voortaan kan combineren.

200 supermarkten
De producten moeten wel op voorraad zijn in Bol.coms distributiecentrum in Waalwijk. Op elke productpagina staat of een artikel op dezelfde dag is te leveren. Bezorging vindt plaats bij in totaal 200 AH-filialen, waarvan de meeste tot 10 uur 's avonds geopend zijn. Het aantal afhaalpunten neemt de komende tijd nog toe, belooft Bol.com.

Bron: Bright
Publicatiedatum: