Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
AH en bol.com starten same day delivery

Bol.com is dinsdag gestart met een nieuwe bezorgoptie: wat je 's ochtends bestelt, ligt 's middags bij een Albert Heijn in de buurt.Als je voor 12.00 uur bestelt bij Bol.com, kun je veel producten voortaan uiterlijk 5 uur 's middags al ophalen bij een afhaalpunt in een AH-supermarkt. Dat belooft Bol.com met de nieuwe dienst Vandaag Afhalen, die dinsdag van start ging. Je krijgt een bericht als je pakketje bij de supermarkt is aangekomen. Vandaag Afhalen kost tot september 1,99 euro per bestelling. Maar daarna gaat het 4,99 euro per bestelling kosten. Volgens Bol.com is het handig dat je het doen van boodschappen en het ophalen van een internetbestelling voortaan kan combineren.

200 supermarkten
De producten moeten wel op voorraad zijn in Bol.coms distributiecentrum in Waalwijk. Op elke productpagina staat of een artikel op dezelfde dag is te leveren. Bezorging vindt plaats bij in totaal 200 AH-filialen, waarvan de meeste tot 10 uur 's avonds geopend zijn. Het aantal afhaalpunten neemt de komende tijd nog toe, belooft Bol.com.

Bron: Bright

Publicatiedatum: 23-6-2015

  

Reacties:


Grappig om dit oude artikel te lezen en nu (2018) te zien hoe dit verder is ontwikkeld. Een legio aan webshops bieden deze dienst nu aan (in sommige productcategorieen meer dan in een andere; denk aan bloemen, voedsel, cadeaus) en het is echt een behoefte waar de consument op zit te wachten. Ik zie bijvoorbeeld op deze site al meer dan 20 winkels: https://vandaag-in-huis.nl/
Peter, Badhoevedorp - 3-5-2018 15:49:28


Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: