Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Weda levert nieuwe weegschaal voor de retail en ambulante handel

Wede lanceert rond september dit jaar Avery Berkel's Xs-serie weegschaal. Dit nieuwe model is bedoeld voor de zelfstandige food-retail en ambulante handel.




De MX-Business systeemsoftware beheert product- en prijscontrole. Mix & Match reclames maakt analyses van en rapporteert over voorraadgegevens. Met deze weegschaal is één klant op meerdere weegschalen te bedienen of meerdere klanten op één weegschaal. Door de processors van Avery Berkel wordt batch etiketteren in een handomdraai uitgevoerd. De etiket-ontwerpen zijn flexibel en voldoen aan alle informatie-eisen.

De nieuw ontwikkelde slimme Code Checker meet de slijtage van de printkop en waarschuwt voor tijdige vervanging. Hierdoor behoren onleesbare streepjescodes tot het verleden. De gebruikersinterface is eenvoudig en doeltreffend. De gebruiker kan tot 10.000 producten simpel opslaan en inzien via Xs. Daarnaast is weging van 2 gram tot 25 kilo zeer nauwkeurig. Het lichte gewicht, antislippootjes en afgeronde hoeken zorgen voor veilige werkomstandigheden De aansluitingen zijn weggewerkt onder de weegschaal en met een geïntegreerde kabelvoeding gebouwd volgens de hoogste veiligheidsstandaarden.

Weda verwacht de weegschaal vanaf september dit jaar op te leveren.

Meer informatie:
Weda 
E: info@weda.com
www.weda.com

Publicatiedatum: