Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Smurfit Kappa wordt Solidus Solutions

Op 24 april 2015 heeft de Smurfit Kappa Group (42.000 medewerkers) haar Solid Board (massiefkarton) activiteiten in de Benelux, Engeland, Frankrijk en Noorwegen verkocht aan de Duitse investeringsgroep Aurelius AG (München).



Met ingang van 22 juni 2015 zullen deze bedrijven hun activiteiten voortzetten onder hun nieuwe naam Solidus Solutions. Onderdeel van Solidus Solutions zijn de vier kartonfabrieken in Bad Nieuweschans, Oude Pekela, Hoogkerk Coevorden (Nederland) en de vier converting bedrijven in Oude Pekela, Bergen op Zoom (Nederland), Hoogstraten (België), Corby (Engeland) evenals de verkoopkantoren in Frankrijk en Noorwegen. Solidus Solutions heeft een omzet van 250 miljoen euro en er zijn circa 850 medewerkers werkzaam.



De naam Solidus Solutions is zorgvuldig gekozen. Solidus bevat het woord solid, dat een directe relatie heeft met ons product: Solid Board (massiefkarton).
Daarnaast is solidus het Latijnse woord voor solide en staat voor sterk, authentiek, betrouwbaar en geloofwaardig. Dit zijn ook de waarden waar Solidus Solutions voor staat. Met een nieuw logo en een nieuwe naam vervolgen we graag onze weg door te doen waar we goed in zijn: het creëren van duurzame en innovatieve oplossingen voor onze klanten in massief en grafisch karton. Op 22 juni 2015 maakten we samen met onze medewerkers onze nieuwe naam bekend aan de buitenwereld.



Meer informatie:
Solidus Solutions
Karin Mertens
T: +32478341410

Publicatiedatum: