Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vierde seizoen Fragola-aardbeien gestart in Verona

Dankzij het milde weer en goede temperaturen zijn vanaf deze week Fragolà-aardbeien van de Ceradini Group beschikbaar.De kassen van de Ceradini Group die in 2012 in Velo Veronese werden opgezet, hebben bij begin ongeveer 140.000 planten opgeleverd. Door de jaren heen zijn de teeltomstandigheden verbeterd, zodat er nu sprake is van rond de 300.000 planten van de Irma- en Capri-rassen geteeld op 4,5 hectare in rijen van vijfentwintig kilometer.



Het telen van de aardbeien is lastig, omdat elke plant loodrecht op de grond moet staan, terwijl de helling van de positie berekend moet worden om de planten zoveel mogelijk zonlicht te laten vallen. "Het succes van Fragolà-aardbeien komt omdat we op alle details letten en samen maken deze details het verschil", zegt agronoom Andrea Bonetti.

Om de kwaliteit van het product verder te waarborgen, werd een innovatief traceersysteem geïnstalleerd dat zowel de datum en tijdstip waarop het fruit werd geoogst kan identificeren, als degene die hier direct verantwoordelijk voor was.


Kassen waarin Fragolà-aardbeien worden geteeld

Naast een aparte en sterke smaak hebben de aardbeien een unieke kleur en vorm. "Zulk uitzonderlijk fruit moet een speciale verpakking hebben die de karakteristieken benadrukt. Daarom kozen we voor iets wat simpel, maar toch aantrekkelijk was: een vrouw die een aardbei eet," aldus Massimo Ceradini, eigenaar van Ceradini Group. 

De dozen bevatten acht bakken van 250 gram met het Fragolàmerk.


Promotiemateriaal in de vorm van een Fragolà-klok

Wegens het slechte weer van vorig jaar waren volumes niet volgens verwachting, maar het bedrijf was in staat om de eigen kwaliteitsstandaard te handhaven en beschouwt daarom het seizoen als succesvol. De verwachtingen voor dit jaar zijn hoger.

Voor meer informatie:
Massimo Ceradini
Ceradini Group
Tel.: (+39) 045 8510268
Fax: (+39) 045 8518981
Cell.: (+39) 347 5366206
Email: info@ceradinigroup.com
Web: www.ceradinigroup.com
Skype: cuci75
Publicatiedatum: