Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Lancering van de nieuwe Halopack tray in de VS

Eerste kartonnen verpakking die gas- en luchtdicht is

Afgelopen week heeft Halopack op de United Fresh Show haar nieuwe innovatieve Halopack tray gelanceerd. In april vorig jaar is de tray al succesvol geïntroduceerd op de Nederlandse markt na een lang ontwikkelingsproces. De tray is al succesvol geadopteerd door supermarkten Albert Heijn en Coop. De tray ziet er aantrekkelijk uit, versterkt de houdbaarheid van de inhoud en is een duurzaam product.


 
De Halopack tray is de eerste kartonnen verpakking op de markt, die gas- en luchtdicht is. De verpakking is milieuvriendelijk en wordt luchtdicht gemaakt door een top seal. Hierdoor wordt de houdbaarheid verlengd. Het karton zorgt voor een grotere bescherming dan PP-PE of PET verpakkingen. In de winkel ziet de verpakking er ook aantrekkelijk uit voor consumenten.

De Halopack tray heeft een gepatenteerd design dat volledig dicht kan worden geseald. Door de unieke vorm kunnen de trays ook gemakkelijk worden opgestapeld voor transport. De Halopacktrays worden geproduceerd van gerecycleerd karton.

Voor meer informatie:
Remi de Olde
HALOPACK
Tel: +31 88 011 4500
Publicatiedatum: