Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rob Mulder (Cool Control):

"Hele container leeg om te keuren? NVWA waar zijn we mee bezig?"

De NVWA heeft, niet voor het eerst, voor ophef gezorgd binnen de Nederlandse AGF-handel. "Men heeft nu weer wat nieuws bedacht om stop & go containers compleet leeg te laten halen, te keuren en wederom te laden. "Het is werkelijk van de zotte dat de complete container leeggehaald moet worden, omdat de desbetreffende ambtenaar alleen de voorste twee pallets wil zien", vertelt Rob Mulder van Cool Control, verontwaardigd.

 "De kosten voor het lossen en laden bedragen per container 200 euro en de PD-kosten 160,45 euro. In totaal 360 euro, goed voor 18 euro per pallet", rekent Rob uit. "We zijn lekker bezig met z'n allen. Als we zo doorgaan, hebben we binnen een paar jaar geen handel meer in Holland. Dit zijn alleen de keuringskosten nog maar. Daarna moet er nog van alles gebeuren. Dit is weer een topvoorbeeld hoe we de handel kapot krijgen. In alle andere Europese handels is dit niet aan de orde en zijn de PD-kosten een fractie van de onze."

Voor meer informatie:
Rob Mulder
Cool Control
Honderdland 90
2676LS Maasdijk
T: 0174-526360
F: 0174-526361
rob@coolcontrol.nl
www.coolcontrol.nl

Publicatiedatum: