Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aldi Süd introduceert 'Regionalfenster' op regionale producten

Consumenten vinden het steeds belangrijker om over de herkomst van een product geïnformeerd te worden. Om deze reden gaat de Duitse discounter Aldi Süd nu gebruik maken van het 'Regionalfenster', meldt de Duitse website presseportal.de.

Op dit moment zijn de eerste producten met het Regionalfenster al in enkele Aldi Süd regio's verkrijgbaar. Binnenkort zullen echter nog meer producten het Regionalfenster op de verpakking krijgen. Daarbij gaat het om onder andere groenten en zuivelproducten.

Aldi Süd heeft al vele jaren regionale producten in het assortiment. Het Regionalfenstermerk moet het de klanten makkelijker maken om een keuze te maken tussen de aangeboden producten. Het Regionalfenster geeft aan uit welke Duitse deelstaat het hoofdingrediënt van een product stamt en waar het product verwerkt en verpakt werd. Zo is de herkomstinformatie meteen op het eerste gezicht duidelijk herkenbaar.
Publicatiedatum: