Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Henry Müller opvolger

Urs Luder treedt terug als CEO van GKE maar blijft actief

Tholen - Urs Luder stond gisteren tijdens de London Produce Show nog met evenveel verve de Britse Kanzi-appelen te promoten, maar deed dit niet meer als CEO. Sinds maandag is hij opgevolgd door Henry Müller. "Maar ik blijf actief binnen GKE, onder meer om het nieuwe perenras Cepuna en de Greenstar-appel op een hoger plan te krijgen."

"Het Verenigd Koninkrijk is een strategische markt voor Kanzi", zo vertelde de nieuwe CEO Henry Müller, die al jarenlang ervaring heeft in de agrarische sector. "Kanzi ligt bij alle belangrijke Britse retailers in het schap. Deze supermarkten wensen jaarrond Kanzi in de winkels. Dat doen we met lokaal Brits product op een areaal van 70 hectare, aangevuld met importappelen. Met lokaal product springen we in op de voorkeuren van de Britse consument."


Urs Luder en de nieuwe CEO Henry Müller

Gemeten naar het bevolkingsaantal ligt de consumptie van Kanzi in Nederland nog altijd het hoogste, gevolgd door België, Duitsland en Scandinavië, zo vertelde Urs Luder. "Maar ook verder weg zijn er grote kansen voor Kanzi, zoals in het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Azië. Dat gold ook voor Rusland, maar dat is sinds de boycot niet meer aan de orde."

Kanzi nam voor de eerste keer deel aan de London Produce Show en dat was de voormalige en nieuwe CEO een groot genoegen. "De kwaliteit van de bezoekers is hoog hier."

Voor meer informatie:
GKE NV
Tongersesteenweg 152
B 3800 Sint Truiden
Tel: +32 (0) 11 67 06 11
henry.muller@gkefruit.com
urs.luder@gkefruit.com