Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jasa Packaging Systems viert 30-jarig bestaan met feestelijke demoweek

JASA Packaging Systems bestaat dit jaar 30 jaar en viert dit jubileum met een feestelijke demoweek van 8 tot en met 13 juni a.s. Alle klanten, dealers en andere geïnteresseerden zijn uitgenodigd voor deze feestelijke week om een kijkje te komen nemen in de fabriek . JASA is in 30 jaar tijd uitgegroeid tot een internationale leverancier van verpakkingsmachines met een innovatief, fris, Hollands design. Naast het produceren van verpakkingsmachines is JASA specialist in weegtechniek en complete verpakkingsoplossingen.

Demoweek
Tijdens de demoweek stelt JASA haar deuren open voor een rondleiding door de fabriek. Er zullen een aantal innovatieve verpakkingslijnen worden opgesteld, zodat iedereen kan zien hoe deze verpakkingslijnen werken. Uiteraard is het JASA team aanwezig om allerlei technische kennis en innovaties te delen met de aanwezigen. Van maandag tot en met woensdag kunnen klanten gewoon binnenlopen. Er wordt echter wel geadviseerd om je aan te melden via sales@jasa.nl. Donderdag en vrijdag verwacht JASA een internationaal gezelschap van klanten en dealers. Op zaterdag 13 juni stelt JASA vervolgens nog haar deuren open voor de omwonenden, zodat ook nieuwsgierige mensen uit de omgeving kunnen kijken wat er allemaal bij JASA gebeurt. Kortom een week vol festiviteiten.

JASA Packaging Systems
JASA is in 1985 opgericht door Piet Pannekeet als Pannekeet Machine Techniek (PMT). Na een aantal succesvolle jaren als service- en revisiebedrijf te hebben gewerkt en daarna als leverancier van weeg- en verpakkingsmachines is PMT zelf machines voor diverse toepassingen gaan ontwikkelen en bouwen onder de naam JASA Packaging Systems. JASA is momenteel een internationaal opererende innovatieve producent van verpakkingsmachines en specialist in weegtechniek en complete verpakkingsoplossingen.

Voor meer informatie:
JASA Packaging Systems
Hazenkoog 14
1822 BS Alkmaar
T. (072) 561 27 00
www.jasa.nl
Publicatiedatum: