Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mor International vergroot export sharonfruit VS en Zuid-Afrika

Mor International wil dit jaar haar export van sharonfruit naar de VS vergroten. Afgelopen jaar heeft het bedrijf succesvol een paar containers uitgeprobeerd. Het seizoen is dit jaar vroeg begonnen en er zal genoeg fruit zijn om naar de VS, Europa en Zuid-Afrika te exporteren.



"Afgelopen jaar hebben we drie containers geprobeerd. Het was een uitdaging om aan alle protocollen te voldoen", zegt Arthur Yusim van Mor International, "Dit jaar zullen we meer exporteren naar de VS. We zullen ook onze verkoop aan Zuid-Afrika verhogen".

"Afgelopen jaar hebben we ons marketing programma in de Western Cape in Zuid-Afrika vergroot. Initieel zijn we gestart in Guateng. Dit jaar willen we ons ook op Durban richten".

Het seizen is dit jaar vroeg begonnen en vanaf Pasen wordt er al volop geproduceerd. "Dit is een van de vroegste seizoenen in onze geschiedenis. Hierdoor kunnen we het fruit voor een langere periode aanbieden aan onze klanten in onze exportmarkten. We verwachten dit jaar 7.000 ton fruit naar Zuid-Afrika te exporteren".


Voor meer informatie:
Arthur Yusim
Mor International Ltd.
Tel: +972-54-2030020
arthur@morgroup.co.il
www.sharon-fruit.com


Publicatiedatum: