Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Richard Strijbis (Tovano): Dit weekend eerste Chileense walnoten"

"Rappe dadel- en vijgenverkoop richting Ramadan"



Tholen - De naderende Ramadan zorgt traditioneel voor een stimulans van de consumptie van noten en gedroogde zuidvruchten. "We zien de laatste weken producten als dadels en vijgen weer rap gaan, met name de Medjoul-dadels gaan als zoete broodjes over de toonbank", vertelt Richard Strijbis van Tovano, dat de dadels ontvangt uit Noord-Afrika en Israël. "Ook de vijgenhandel loopt in deze tijd van het jaar goed. Dit jaar liggen de prijzen op een stevig niveau, omdat de oogst lastig is verlopen. Dit weekend ontvangen we de nieuwe oogst walnoten uit Chili, die zijn verschrikkelijk duur, maar de echte kenners weten deze noten zo te waarderen, dat ik volgende week al verwacht los te zijn."

"De potentie van ons assortiment is groot. Wij wisten al langer dat de ruwe noten erg gezond waren, maar nu pakt de media het ook op. Steeds meer consumenten zijn dan ook bezig met gezonde producten en onze producten zijn bij uitstek hier zeer geschikt voor. Wij leveren een zeer breed verpakt en onverpakt assortiment voor de echte full service AGF groothandel en exporteur. Recentelijk hebben wij ook in de lijn van de gezonde trend weer een aantal producten geïntroduceerd in onze verpakte Tovano-lijn: gepelde paranoten, pistaches en cashewnoten. Deze worden zeer succesvol opgenomen door onze relaties."

Voor meer informatie:
Richard Strijbis
Tovano
Transportweg 47
4676 LM Maasdijk
Tel.: (0174) 52 83 33
Fax: (0174) 52 80 01
www.tovano.nl