Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interesse voor zoetpuntpaprika bij Vers van de Teler tijdens Libelle Zomerweek

Van maandag 18 mei tot en met donderdag 21 mei stond Van Nature voor de tweede keer met Vers van de Teler op de Libelle Zomerweek. In het Fleurig & Lekker paviljoen werden bezoekers bij Vers van de Teler geïnspireerd en gemotiveerd om te proeven van en te koken met de producten van onze telers. De zoetpuntpaprika's, troscherrytomaatjes, Candiezz snoeptomaatjes, komkommers en natuurlijk paprika's in diverse kleuren vonden gretig aftrek. 'Het was opvallend hoeveel mensen de zoetpuntpaprika eigenlijk nog niet kenden en hoe lekker men deze vindt. In de verkoop was dit type paprika dan ook erg populair' vertelt Mark Versluis van Van Nature. 'Ook kregen we veel positieve reacties op ons consumentenplatform Vers van de Teler'.



Elke dag was er een team van telersvrouwen die, samen met medewerkers van Van Nature, de bezoeksters van de stand over Vers van de Teler informeerden. Zo werden de duurzame teeltwijze, de bereidingswijze van producten en de juiste behandeling van het product (bijv. het niet koelen van tomaten) goed uitgedragen en ook het enquêteren onder de bezoeksters verliep goed. Daardoor heeft Van Nature goede informatie verkregen over hoe consumenten de versheid van producten beoordelen en waar ze op letten bij aankoop.



Meer informatie:
Nature
Mark Versluis
T: 06 5197 9383
E: m.versluis@nature.nl
www.nature.nl
Publicatiedatum: