Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

T&G opent nieuw kantoor in China

Turners&Growers vierde de opening van een nieuw Delica kantoor in China samen met de start van het seizoen voor JazzTM en EnvyTM appelen.

De opening was 20 mei en maakt onderdeel uit van de internationale groeistrategie die het AGF bedrijf begin 2014 aankondigde. Het kantoor wordt inmiddels bemand China Country Manager Ignacio Smith en een team van 10 medewerkers die de basis hebben gelegd voor een netwerk van Chinese klanten.


Nick Fitzpatrick, T&G Algemeen Directeur; Guergana Guermanoff, New Zealand Consul-General in Shanghai, Alastair Hulbert, T&G CEO.

"Delica werkt inmiddels al 15 jaar samen met Chinese klanten voor het maken van analyses. Het inzetten van een in-market resource was cruciaal om ons marktpositie te blijven versterken in de toekomst. Het kantoor is de uitvalsbasis om de Chinese klanten te blijven voorzien van AGF uit Nieuw Zeeland en andere regio's," aldus T&G CEO Alastair Hulbert.






Darren Drury, T&G Executive General Manager Pipfruit; Nick Fitzpatrick, T&G General Manager; Mike Brown, KONO Horticulture; Ignacio Smith, T&G China Country Manager.

Volgens Smith verandert de Chinese markt razendsnel en wil T&G voorlopen op de ontwikkelingen: "Om goede keuzes te maken is realtime informatie over trends en marktprijzen uiterst belangrijk. Daarnaast heeft T&G goede contacten met de overheid van Nieuw Zeeland. Een voorbeeld daarvan is de gesubsidieerde werkruimte in Sjanghai voor bedrijven in de kiwisector."

Guergana Guermanoff, de consul-generaal voor Nieuw-Zeeland in Sjanghai adviseerde zijn gehoor om voldoende tijd te investeren voor het leren kennen van de Chinese cultuur: "Bedrijven als Delica/T&G zijn voorbeelden van de inspanningen die Nieuw-Zeeland levert voor een goede samenwerking met China."

Naast de vestigingen Japan en Singapore is het China het derde Aziatische land waar T&G kantoor houdt. Wereldwijd heeft het bedrijf nu 15 vestigingen.

Hulbert: "Na een succesvol seizoen in Nieuw-Zeeland zijn de Jazz TM en EnvyTM appelen nu onderweg naar belangrijke markten in de wereld. We blijven investeren in het neerzetten van een sterk merk voor deze appelen. Dankzij de goede condities voor de teelt en de samenwerking met onze telers en handelspartners verwachten we een goed exportseizoen"



Publicatiedatum: