Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Groenten en fruit is al glutenvrij, dus het is zeker complementair"

Nu ook glutenvrije producten bij Groothandel Claessens

Tholen - Groothandel Claessens blijf het assortiment uitbreiden. Niet alleen in groenten en fruit, maar ook aanvullende producten. Guy Claessens: "We zijn gestart met een volledig glutenvrij assortiment. We merken dat er een tekort is aan producten en informatie over glutenintolerantie naar de horeca toe. Sowieso hebben we al veel glutenvrije artikelen met ons uitgebreid assortiment groenten, fruit en specialiteiten, dus is dit zeker complementair."

Extra klanten voor horeca
Groothandelaar Claessens is gespecialiseerd in het dagelijks beleveren van de betere horeca in Vlaanderen en Brussel. "De horeca heeft steeds meer vraag naar glutenvrije producten maar weet dikwijls nog niet wat ze kunnen aanbieden en waar ze de juiste producten kunnen kopen. In Belgiƫ zijn er naar schatting 50.000 mensen die aan glutenallergie of coeliakie lijden. Het zijn dus die mensen die in een gezin bepalen waar ze die dag gaan winkelen, op restaurant gaan of gaan overnachten als ze weten dat er voor hen een volwaardige en lekkere glutenvrije maaltijd aangeboden kan worden. Dit is een mooie commerciƫle troef voor de betere horecazaak om hier aandacht aan te schenken en extra klanten te verwerven."



Hij geeft aan dat ze een antwoord willen bieden op de vele vragen van de horeca. "Dit zowel naar aanbieding van de producten alsook de mogelijkheid de nodige info en opleidingen aan te bieden door middel van workshops. Belangrijk om te weten is dat alle producten die we aanbieden, geselecteerd zijn op smaak en vooral gericht zijn voor verwerking en gebruik in restaurants en hotels."

Het assortiment van Claessens bevat onder andere: Quinoa in verschillende vormen, voedingsrepen op basis van quinoa, voedingsrepen op basis van fruit en noten, glutenvrij brood, ontbijtgranen, pasta's, crackers, pannenkoeken en nog veel meer. Deze producten zijn door onze klanten per doos te bestellen of zijn ook beschikbaar in onze beide 'cash & carrys', besluit Guy.

Groothandel Claessens Antwerpen
'Cash&carry'
Kielsbroek 23
2020 Antwerpen
03/237.44.29

Groothandel Claessens Brugge
'Cash&carry'
Jacob Van Arteveldestraat 3
8000 Brugge
050/310.130

www.groothandelclaessens.be