Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Versplatform VIP Event krijgt vervolg op 7,8 en 9 maart 2016

Na een succesvolle eerste editie afgelopen 23 en 24 maart, organiseert Versplatform volgend jaar voor de tweede keer het VIP event. De tweede editie van het VIP event zal plaatsvinden op 7, 8 en 9 maart 2016 en zal nog meer uitgebreid worden met een 'versbrede' insteek.

Vervolg VIP event

Ruud Bakker, directeur van Versplatform, legt uit waarom het VIP event in 2016 opnieuw zal plaatsvinden: "Het idee achter het VIP event is om de gehele versbranche samen te brengen op een evenement en de kennisoverdracht tussen de verschillende versgroepen te stimuleren. Afgelopen jaar hebben we met de eerste editie een goede basis neergezet met diverse sprekers waaronder Herman den Blijker, nieuwe producten en versconcepten. Een succesvolle opzet naar nu blijkt. Na het overweldigende bezoekersaantal van bijna 1200 versondernemers en de vele enthousiaste reacties kan een vervolg niet uitblijven."



Inspiratie met een versbreed karakter

De tweede editie van het VIP event belooft opnieuw een inspirerend evenement te worden boordevol verrassend vers, de fijne kneepjes van de versambachten, inspiratiesessies en demonstraties. Bakker: "Met autoriteiten uit het versvakmanschap en prominente experts zullen we op het VIP event 2016 weer interessante thema's voor versondernemers aansnijden. Na het succes van afgelopen jaar kunnen we het VIP event meer uitbouwen met een 'versbreder' karakter, waarin alle versbranches nog meer vertegenwoordigd worden."

Over VersPlatform Nederland
Naast organisator van het VIP event is Versplatform sinds 2007 versmarketingpartner voor ruim 1700 versspecialisten. Versplatform staat dagelijks honderden versspecialisten te woord. Met een enthousiast team van vakmensen met kennis en ervaring in de versbranche, wordt er complete (marketing)ondersteuning geboden. Van landelijke en lokale online én offline marketingacties, tot winkeladvies, workshops en kookdemonstraties. Maar ook bedrijfsadvies, allergenenoplossingen, websites en webshops, marketingadvies, vormgeving en drukwerk.

Meer informatie:
Versplatform
Ruud Bakker, directeur
T 033 495 30 34
E: macket@versplatformnederland.nl



Publicatiedatum: