Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Marijn Kruidenier: "Producent en importeur tegelijk"

Mexicaanse producent Inverafrut breidt activiteiten in Europa uit



Tholen - De Mexicaanse producent Inverafrut heeft haar activiteiten op de Europese markt uitgebreid om de communicatie met haar Europese klanten te verbeteren en de omzet uit te breiden. Twee weken geleden heeft Marijn Kruidenier in Barendrecht een verkoopkantoor geopend, waarbij samengewerkt wordt met een Engelse partner. "De hoofdmoot zal liggen op Mexicaanse limes, maar ook de eerste Mexicaanse bananen zijn al op het water onderweg."



Marijn huurt een kantoor in de nabijheid van het handelscentrum en de op- en overslag wordt verzorgd door R&M Forwarding. "Het voordeel is dat Inverafruit Holland fungeert als producent en importeur tegelijk. Zo ben ik nog op zoek naar partners in Nederland - en elders in Europa - om directe programma's mee af te spreken. Dat voordeel kun je bieden als je een producent achter je hebt staan."



"De lime-markt was de afgelopen weken erg goed, maar is nu teruglopend als gevolg van een grotere aanvoer. De Verenigde Staten blijft de belangrijkste markt voor Mexico en zodra die export terugloopt komt Europa om de hoek kijken", vertelt Marijn. "Naast de bananen die al onze kant op komen, gaan we ook met avocado's, mango's en zoete aardappelen van start."



Voor meer informatie:
Marijn Kruidenier
Inverafruit Holland B.V.
Bijdorpplein 41 - Unit 1
2992 LB Barendrecht
Mob: +31 6 234 88 620
marijn@inverafruit.com