Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Samenwerking Fruvo en Agrimarkt voor verse appelsap uit automaat

Vanaf donderdag is het voor klanten van Agrimarkt Oud-Beijerland mogelijk om verse appelsap uit een automaat te tappen. Hiermee hebben zij een primeur op dit gebied te pakken. Na het succes van de citruspers waarmee klanten zichzelf kunnen trakteren op heerlijk vers geperst sinaasappelsap is een mooie samenwerking aangegaan met fruitteeltbedrijf Fruvo BV in Krabbendijke, die Agrimarkt het verse appelsap, dat onlangs het Zeker Zeeuws keurmerk heeft verkregen, levert en de sapautomaat voor de supermarkt heeft laten ontwikkelen.

De appelsap, te tappen in flesjes van 330 ml en 1 liter en tevens te verkrijgen in handige thuisverpakking à 3 liter met tapkraantje, is een duurzaam en puur natuurproduct zonder enkele toevoegingen. Het gehele proces vanaf de kweek van de appelbomen tot het vermarkten en verwerking van het fruit vindt plaats op eigen terrein van Fruvo BV. Bij de productie van het sap wordt gebruik gemaakt van een van de nieuwste perstechnieken van Europa. Het gehele pers proces gebeurt onder vacuüm, dus zuurstofloos wat oxidatie voorkomt. Dit geeft een natuurlijkere kleur en de smaak en voedingstoffen blijven beter behouden. Tenslotte volgt een korte pasteurisatie waarna het sap wordt afgevuld in de uiteindelijke verpakking.

Agrimarkt staat bekend om het grote assortiment streekproducten van telers uit de regio en is dan ook erg trots om dit unieke product toe te mogen voegen aan het assortiment. Agrimarkt hanteert als definitie voor streekproducten dat de meeste toegevoegde waarde heeft plaatsgevonden in de Zuid-Westelijke regio van Nederland (Zeeland, Zuid-Holland, West-Brabant).
Publicatiedatum: