Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Week 20, 11 tot 17 mei 2015

Eerste Gala appelen in de VS, avocadotekort in het Verenigd Koninkrijk

In de VS zijn de eerste prijzen voor Gala appelen uit Nieuw-Zeeland geregistreerd. In Europa is de markt stabiel. De laatste volumes uit Braziliƫ zijn gearriveerd en de aanvoer uit Zuid-Afrika is aan het stijgen. Zuid-Afrika is de grootste leverancier van Gala appelen in het Verenigd Koninkrijk. Op de Russische markt zijn de Chileense Gala appelen het populairst. De markt in Braziliƫ is stabiel en in China zijn de prijzen voor gala appelen aangepast.

Druiven

In de VS komen de laatste volumes uit het zuidelijk halfrond de markt op. In Europa wordt er veel gehandeld in de WSL en Red Globe druiven. Er komen geen nieuwe volumes WSL druiven meer op de Britse markt vanuit Chili. In Rusland zijn er gemengde rapporten over de kwaliteit van de Chileense WSL druiven. In Zuid-Amerika is er een overaanbod van druiven uit Colombia. De Braziliaanse markt is stabiel. Op de Aziatische markt wordt veel gehandeld behalve in WSL druiven..

Avocado 

In de VS is er een groter aanbod van kleinere avocado's. In Europa komen de meeste Hass avocado's uit Peru. Het merendeel heeft een medium grootte. Er zijn tekorten in het Verenigd Koninkrijk, maar deze worden verwacht snel te verdwijnen

Publicatiedatum: