Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wilfred Genee met groenten en aardbeien bij SV Houtwijk

Vullen en voeden, dat is het motto van Wilfred Genee. Maar haast heeft hij daar niet mee: tijdens een bijeenkomst bij SV Houtwijk nam hij alle tijd voor de bezoekers. Afgelopen zaterdag bezocht hij SV Houtwijk.



Vlnr Theo Tetteroo voorzitter sv Houtwijk, Wilma Ebregt toont haar kleinkind mede sponsor Piet Zwinkels van Zwinbrothers met Knolvenkel en Wilfred toont het product Radijs in zakjes. "En vlak voor dat Wilfred ons bezocht, kwam de radijs koning uit Het Westland directie lid van Zwinbrothers uit Monster. Onlangs floot hij nog bij ons en nu kwam die weer fluitend binnen." 

Mer dan vijftig bezoekers, waaronder de sponsoren, waren paraat voor de geanimeerde bijeenkomst. "Zo enorm populair die man. En als je hem met mensen om ziet gaan, denk je: mooi dat het zo ook kan. Hij nam alle tijd", aldus de geanimeerde bezoekers. "Heel bescheiden kwam WIlfred op tijd via de achteruitgang binnenlopen. Nadat hij met iedereen kennis gemaakt had, heeft hij wat gedronken en is met veel bezoekers op de foto gegaan. Hij ging gewoon even de bar langs voor dat hij weer spoorslags vertrok naar TOGB."

Tijdens deze geanimeerde bijeenkomst in de sv Houtwijk kantine had Wilma de ambassadrice van het Project Vullen en Voeden met haar team een kraam met groente opgesteld en aardbeien en van nog wat andere gezonde producten werden smoothies gemaakt.



Publicatiedatum: