Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aldi vestigt zich op Mallorca

Afgelopen dinsdag heeft de Duitse discounter Aldi een eerste kijk gegeven op haar Mallorca-strategie, meldt website Mallorcazeitung.es. "We willen geen Duitse supermarkt op Mallorca zijn, maar een Mallorcaanse supermarkt voor de Mallorcanen", zo zei Juan Carlos Frean, de voor de expansie verantwoordelijke manager, tijdens een persdiner.

Passend hierbij is alles afgestemd op de Mallorcaanse klandizie. "Natuurlijk verheugen we ons ook op Duitse klanten, die ons al uit hun eigen land kennen, maar onze prioriteit ligt momenteel bij de Mallorcanen", aldus de manager.

Aldi zal op 20 mei meteen zes vestigingen op het eiland openen. Grote concurrent Lidl is reeds op het eiland vertegenwoordigd met 14 filialen. De discounter wil aanvankelijk met 43 Mallorcaanse leveranciers starten. Verse producten zoals groenten en fruit zullen daarentegen voorlopig uitsluitend vanaf het vasteland geleverd worden. Slechts een klein deel van het productaanbod zal uit Duitsland komen.
Publicatiedatum: