Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pilot test methode voor meer groentenconsumptie in horeca

Sinds 1 januari 2014 voert Groenten Fruit Huis een pilot uit om het eten van groenten in restaurants te stimuleren. Er zijn interviews gehouden met een aantal chef-koks en restauranteigenaren om een idee te krijgen van verschillende concepten, die getoetst kunnen worden. De verschillende concepten zijn onder de loep genomen in een pilot, die door Stichting Variatie in de Keuken half november is gestart bij Van der Valk Vught.

Bron: groentenfruithuis.nl
Publicatiedatum: