Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fyffes ‘Banana contest’ EMTÉ supermarkten

Na de zeer succesvolle voorgaande edities heeft Fyffes wederom een 'Banana Contest' georganiseerd, dit keer in in samenwerking met Smeding en EMTÉ supermarkten.

In september 2014 werden alle 126 winkels bezocht door 'mystery visitors' van Fyffes en Smeding. Het startsein van de competitie is gegeven op de eerder gehouden vakdag van EMTÉ. Doel van de competitie is een betere bananenpresentatie te realiseren met daarbij een stijging van de bananenverkoop en het minimaliseren van de derving. De competitie heeft geresulteerd in een gemiddelde omzetstijging van 11,2% van het gehele bananenschap gedurende deze actieperiode.



De EMTÉ categoriewinnaars van de 'Banana contest':
Module 1: EMTÉ Hengelo Wooldersweg
Module 2: EMTÉ Ede Stadspoort
Module 3: EMTÉ Sint Willebrord
Module 4: EMTÉ Drunen
Franchise: EMTÉ Serooskerke

De winnaars werden uitgenodigd om in Antwerpen een kijkje te nemen bij de laad- en losoperatie van onze bananen op de terminal van BNFW (Belgian New Fruit Wharf) en aan boord te mogen van één van de door Fyffes getimecharterde STAR schepen: de 'Star Prima'.

Ook werden door Sales, Quality en Shipping medewerkers van Fyffes presentaties gegeven. De dag werd afgesloten met een 'natte lunch' (lunchen op Belgische wijze!)

Voor alle aanwezigen een mooie afsluiting van een leerzame, leuke en vooral succesvolle periode!

Publicatiedatum: