Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Focus op Grieks citrus bij Orange Valleys

Tholen - In Griekenland worden veel sinaasappelen geteeld en verhandeld. Orange Valleys is een bedrijf waar de sinaasappel een belangrijke rol speelt. Een deel daarvan telen ze zelf, maar om aan hun exportvolumes te voldoen, nemen ze hun product ook af bij andere telers. Hun afnemers komen vooral uit Europa, waarbij het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Polen en Tsjechië belangrijke markten zijn. Ook leveren we aan diverse landen in het Midden-Oosten", vertelt Nikos Gkoutsis, Business Development Manager van Orange Valleys.



Watermeloen
Eén van de andere producten die Orange Valleys levert is de watermeloen. "We leveren meer dan watermeloenen aan onze klanten. We vinden het belangrijk om hun vertrouwen te winnen en exact in te spelen op de afspraken die gemaakt zijn. Hierbij zijn productkwaliteit, concurrerende prijzen en levertijden belangrijke pijlers."


Nikos Gkoutsis (rechts) tijdens de Griekse beurs Freskon

Orange Valleys is gevestigd in de regio Laconië. "In deze streek zijn heel veel groenten- en fruittelers gesitueerd. "Het klimaat is hier perfect. Dankzij de vruchtbare grond en goede temperaturen worden smaakvolle producten geteeld." Een groot deel van het fruit wordt onder het merk Orange Valleys vermarkt. Nikos vertelt dat er veel kleine telers in Griekenland zijn die geen mogelijkheid hebben om te exporteren. "Het is belangrijk dat telers samenwerken om hun producten te vermarkten. Wij staan open voor goede telers om met hen samen te werken."

Voor meer informatie:
Nikos Gkoutsis
Orange Valleys
Agios Georgios, Scala
Laconia Municipality of Evrota 23051
Phone: +30 210 7250107
info@orangevalleys.com
www.orangevalleys.com