Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mexicaanse fruitexporteurs bezoeken LBP in Maasdijk

Een groep van zo'n dertig Mexicaanse groenten- en fruitexporteurs en vertegenwoordigers van lokale overheden uit Mexico bezochten deze week Nederland. De groep maakte deel uit van een Handelsmissie uit Michoacán georganiseerd door de lokale overheid van deze Mexicaanse provincie samen met Pro Mexico. De Mexicanen hebben zich vooral laten voorlichten over de mogelijkheden en kansen, die Europa te bieden heeft op het gebied van ontwikkeling, marketing en verkoop.



Zo werden er bezoeken gebracht aan de Haven van Rotterdam, werd een aantal dagen doorgebracht in Wageningen met diverse sessies op de Universiteit en stond een bezoek aan LBP Rotterdam BV op het programma. Een deel van de Handelsmissie had zich verzameld om dinsdagmiddag een presentatie te krijgen van LBP over de kansen en mogelijkheden, die de logistiek dienstverlener aan de exporteurs te bieden heeft. Ook kreeg de groep een rondleiding door de faciliteiten van LBP waarin de 26 koelcellen, de 8 rijpkamers en vooral de om- en verpakmogelijkheden van LBP werden bezocht.

Door de leden van het gezelschap werden veel vragen gesteld waarbij het vooral ging over de wijze waarop er in Europa in de AGF zaken worden gedaan, op welke wijze er verscheept zou kunnen worden en bijvoorbeeld wat de mogelijkheden zijn van palletdistributie in Europa. Anton Filippo van LBP Rotterdam BV vond de ontvangst van de Missie in Maasdijk weer een leuke ervaring. "Wij krijgen de laatste tijd wel vaker gezelschappen op bezoek, die graag willen zien wat er op het gebied van logistieke dienstverlening met hun product nog meer mogelijk is. Uiteraard zijn wij altijd bereid om als gastheer op te treden. Zeker daar waar het missies betreft uit landen waarvan de export van diverse soorten fruit naar Europa eigenlijk na al die jaren nog steeds in de kinderschoenen staat."

Voor meer informatie:
Anton Filippo
L.B.P. Rotterdam BV
Honderdland 50,
2676 LS Maasdijk
Tel: 0174 - 530545
afi@lbprotterdam.nl
www.lbprotterdam.nl
Publicatiedatum: